RUIL&RETOUR BELEID.

 

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen verschillend per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht meld u dan aan via info@bornwithstyle.nl

U kunt vervolgens dit Formulier downloaden, invullen en deze bij uw retour zending voegen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. "

Om een item te ruilen kan je het item retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen.

Deze verzendkosten zijn voor eigen rekening.

 

De items die je wilt retourneren vallen onder jouw eigen verantwoordelijkheid totdat wij ze hebben ontvangen. Daarom willen we je vragen de items zorgvuldig te verpakken om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Ook adviseren we om bij het pakketpunt een verzendbewijs te vragen om zo jouw retourzending te kunnen traceren.

Let op: Wij accepteren geen Rembours!!

Wij zijn een kleinschalig bedrijf en kunnen daarom niet zoals grote ondernemers u de gratis retour service aanbieden, hier zouden wij dan mochten wij veel retours hebben zelf op stuklopen. 

 

“Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt.

Of speciaal voor u bedrukt met uw logo of naam en dergelijke deze kunnen niet retour worden gestuurd.

Ook eventueel kleine kleurschil wat kan voorkomen bij overdracht van bestand naar textiel geld niet als geldige reden om te retourneren.

Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”