Contact:

Vul hiernaast het formulier in:

Vermeld bij het invullen van het formulier welke kleur shirt je wilt en wat je exact bedrukt wilt hebben. Ook willen wij graag weten welke kleur de afbeelding/tekst moet worden. (afbeeldingen bij voorkeur aanleveren in svg bestand)

Wij bespreken dan met u de mogelijkheden en als u dan tevreden bent plaatsen wij uw bestelling op de afspraken pagina boven aan de websitepagina waar u het kunt bestellen.

Prijzen zijn afhankelijk van wat voor kwaliteit T-shirts u wilt, hoe groot en waar het logo en/of tekst moet geplaatst worden. 

Wij proberen het de koper zo aantrekkelijk mogelijk te maken. daarom geven wij korting vanaf 10 stuks, 25 stuks en nog meer korting vanaf 50 stuks.

Bezorging van deze bestelling zal langer duren ivm eventueel het bestellen van een bepaalde kleur shirt/hoodie. Het drukproces en vervolgens de vervoerder, bestel dus graag op tijd.

Ons motto: de klant is Koning! Dus schroom niet om ons te mailen of appen, wij zullen binnen onze mogelijkheden proberen aan uw wensen te voldoen en met u mee te denken.

Voor alle andere vragen kunt u ook het formulier invullen Of stuur een mail naar info@bornwithstyle.nl. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. 

Formulier: