• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Verzending binnen 1 - 7 dagen
  • Verzending met PostNL en DPD
Home » Thema Feest shirts

Feest shirts


Waar is het feestje????

bestel hier je eigen shirt voor een vrijgezellenfeest, aanzoek, vriendenweekend of eigenlijk elke speciale gebeurtenis waar je met dit shirt een blijvende herinnering blijft houden.

Contact:

Vul hiernaast het formulier in:

Vermeld op het  formulier welk kleur T-shirt je wilt en wat je erop wilt laten bedrukken en in welke kleur je de bedrukking wilt (afbeeldingen bij voorkeur aanleveren in svg bestand)

Wij bespreken dan met u de mogelijkheden en als u dan tevreden bent plaatsen wij uw bestelling op de afspraken pagina boven aan de websitepagina waar u het kunt bestellen.

Prijzen zijn afhankelijk van wat voor kwaliteit T-shirts u wilt, hoe groot en waar het logo en/of text moet geplaatst worden.

Wij proberen het de koper zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Bezorging van deze bestelling kan langer duren ivm eventueel bestellen van de kleur /soort shirts, het drukproces en vervolgens de vervoerder, bestel dus graag op tijd.

Ons motto: de klant is Koning! Dus schroom niet om ons te mailen of appen, wij zullen binnen onze mogelijkheden proberen aan uw wensen te voldoen en met u mee te denken.

Voor alle andere vragen kunt u ook het formulier invullen of bellen/appen met 06-36532300. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. 

Formulier: