• Gratis verzending vanaf €75,00
  • Verzending (webshop) binnen 1 - 7 dagen
  • Verzending met PostNL en DPD

Over ons

Wie zit er achter het merk Born with Style? 

 

Mijn naam is Patricia Belloque Vane, het 40 jarige brein achter deze webshop.

Ik ben sinds juli 2020 moeder van een prachtige zoon Xavi 

(Xavi staat graag model voor onze website ;-) )

In Juni 2020 ben ik gestart met mijn grote droom, mijn eigen webshop starten!!

Ik heb een opleiding gedaan voor costumière, kleding maken is naast dansen en mijn gezin mijn grootste passie. 

Ik vind me rust achter die naaimachine en voor je het weet ben ik uren verder!

Toen ik zwanger was in 2019 begon ik dan ook babykleding te naaien voor mijn kleine spetter, en daar werd het idee ook geboren om een eigen baby kledinglijn te beginnen. Tijdens mijn zwangerschap-verlof heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn droom na gaan jagen, ik startte de website Born with Style op.

Toen ik erachter kwam hoe moeilijk het was om te slagen voor leuke kleding voor mijn zoontje Xavi, omdat de babymode voor jongetjes donker en grauw is in mijn ogen. En ik na veel gesprekken met andere Moeders met zoontjes tot de conclusie kwam dat ik niet de enige was die hier tegenaan liep, ik ben toen op zoek gegaan naar stoffen in felle en fleurige kleurtjes.

Daarnaast bedruk ik de stoffen ook met een leuke tekst erop om te zorgen dat de koper iets unieks heeft om te bestellen.

 

Al snel kreeg ik de vraag voor volwassen kleding en drukwerk, dit hebben wij meteen met 2 handen aangepakt en zijn we naast dat we voor bedrijven en particulieren bedrukken ook onze eigen kledinglijn gestart voor de volwassen.

Ik besef me heel goed dat wij erg veel geluk hebben dat onze website aanslaat, en wij heel veel diversiteit krijgen qua opdrachten. Ik werk met heel mijn hart en zaligheid aan dit bedrijf en ben dan ook dankbaar dat ik dit allemaal mag doen.

Soms denk ik wel, jeetje wat is dit veel allemaal, Naaien, Drukken, Bestellen, Social media en Website bijwerken, oh we hebben weer een fotoshoot! Maar wat is dit gaaf en wat ben ik trots op het resultaat, uiteraard ben je nooit klaar maar denk dat ik wel erg tevreden ben met waar we nu staan. Uiteraard proberen we met alles de beste kwaliteit te vinden en dat doe je door te vallen en op te staan. Maar ooit zal ik mijn ideaal bereiken en mijn merk Born with Style tot een megasucces te maken. Ik geloof erin! Hopelijk jullie ook ;-)

Ik hoop dan ook dat ik de bezoekers van mijn website net zo enthousiast krijg als ik dat ben. En als je dit leest en dus aan het einde van mijn verhaal bent gekomen en nog niet bent afgehaakt ;-) Bedankt.

Misschien zou je ons wel willen volgen op social media voor mooie acties, deals en de nieuwste producten.

 

Groetjes Patricia Belloque Vane

Team Born with Style