• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Verzending binnen 1 - 7 dagen
  • Verzending met PostNL en DPD
Home » Bedrukkingen » Promotie kleding

Promotie kleding


Zien en GEZIEN worden!!!!

Heb jij een geweldig evenement waar jij unieke T-shirts voor wilt hebben? Wij maken unieke T-shirts speciaal voor jou evenement of je er nou 1 of 100 wilt wij dragen bij aan het geweldige succes van jou evenement.

Contact:

Vul hiernaast het formulier in:

Vermeld op het  formulier welk kleur shirt je wilt en wat en welke kleur je erop wilt bedrukken (afbeeldingen bij voorkeur aanleveren in svg bestand)

Wij bespreken dan met u de mogelijkheden en als u dan tevreden bent plaatsen wij uw bestelling op de afspraken pagina boven aan de websitepagina waar u het kunt bestellen.

Prijzen zijn afhankelijk van wat voor kwaliteit T-shirts u wilt, hoe groot en waar het logo en/of text moet geplaatst worden.

Wij proberen het de koper zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Bezorging van deze bestelling kan langer duren ivm eventueel bestellen van de kleur /soort           T-shirts, het drukproces en vervolgens de vervoerder, bestel dus graag op tijd.

Ons motto: de klant is Koning! Dus schroom niet om ons te mailen of appen, wij zullen binnen onze mogelijkheden proberen aan uw wensen te voldoen en met u mee te denken.

Voor alle andere vragen kunt u ook het formulier invullen of bellen/appen met 06-36532300. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. 

Formulier:


Josè Miguel

Stream line

@Ferrweg

@Mx.lloa