• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Verzending binnen 1 - 7 dagen
  • Verzending met PostNL en DPD
Home » Bedrukkingen » Jouw eigen design

Jouw eigen design!


Jouw idee is onze taak om uit te voeren.

Wij zijn een jong bedrijf die zo creatief mogelijk willen zijn in de teksten of afbeeldingen. Wil je nou echt iets persoonlijk of die stomme zin die jullie in de vriendengroep altijd naar elkaar schreeuwen?

Geen probleem u vraagt wij drukken!!!

Contact:

Vul hiernaast het formulier in:

vermeld op het formulier welk kleur shirt/hoodie je wilt en wat je erop wilt laten bedrukken, vermeld daarbij ook in welke kleur de bedrukking moet zijn.

(afbeeldingen bij voorkeur aanleveren in svg bestand)

Wij bespreken dan met u de mogelijkheden en als u dan tevreden bent plaatsen wij uw bestelling op de afspraken pagina boven aan de websitepagina waar u het kunt bestellen.

Bezorging van deze bestelling kan langer duren ivm eventueel bestellen van de kleur /soort shirts/hoodies, het drukproces en vervolgens de vervoerder, bestel dus graag op tijd.

Ons motto: de klant is Koning! Dus schroom niet om ons te mailen of appen, wij zullen binnen onze mogelijkheden proberen aan uw wensen te voldoen en met u mee te denken.

Voor alle andere vragen kunt u ook het formulier invullen of bellen/appen met 06-36532300. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden. 

Formulier:

Voorbeeld foto's